Maak een afspraak >
Bostra is hét tuinbedrijf wanneer het gaat om totaalprojecten
met oog
voor optimale
buitenbeleving en duurzaamheid.
De passie werd doorgegeven van vader op zoon en vandaag staan deze twee generaties samen aan het roer van een bloeiend tuinbedrijf dat richting en invulling geeft aan ieders tuindroom.
Wat begon als een bedrijf gespecialiseerd in het vellen van moeilijke bomen en boomchirurgie werd een heus allround tuinbedrijf.
De expertise werd steeds uitgebreider en de liefde voor bomen, planten en mooie tuinen steeds groter. Welkom bij Bostra.

Van A(anplanting)
tot Z(wemvijver)

Welke elementen je ook in jouw tuin wenst te integreren, wij blenden deze graag tot een harmonieus en doordacht geheel.
  • Een sfeervolle waterpartij, zoals een (zwem)vijver
  • Geschikte planten, struiken en ander groen, rekening houdend met bloeitijden, klimaat en ondergrond
  • Een moestuin, die niet alleen verse groenten oplevert, maar ook esthetisch een meerwaarde betekent
  • Sierbestrating die naadloos overloopt naar de rest van de tuin
Grote of kleine tuin? Vlak of hellend? Vochtig of net heel droog? Unieke tuineigenschappen vragen om een unieke aanpak. We gaan moeilijke vormen en hellings- of vochtigheidsgraden niet uit de weg, maar zoeken juist naar de meerwaarde van dit specifieke kenmerk voor jouw tuin.

Tuinen met
(in)zicht

Onze totaalprojecten worden steeds gerealiseerd in lijn met de levensstijl van de klant. Weinig tijd of weinig zin om te tuinieren? Dan is onderhoudsvriendelijkheid van de tuin topprioriteit. Jouw taak? Van de tuin genieten.

Je tuin is het verlengde van je huis en persoonlijkheid. We bewandelen gezamenlijk het (tuin)pad naar een tuin waarin jij je helemaal thuis kan voelen. Samen met tuinarchitecte Sofie Hermans creëren we jouw eigen groene oase op maat.

Jouw tuin?
Natuurrijk
natuurlijk!

Je tuin is een oase van rust en groen, een natuurrijk en natuurlijk geheel om te ontspannen. Dat rijmt niet met verdelgings- of bestrijdingsmiddelen. Bostra ontwerpt en realiseert tuinen met oog voor ecologie. Planten die lief zijn voor de bijtjes? Een kolonie vlinders huisvesten? Maak van je tuin een heuse biotoop, waar het aangenaam vertoeven is voor fauna, flora én mens.

De natuur heeft ons immers heel wat te bieden. Een doordachte afwisseling van winterharde planten en voorjaars-, zomer- en najaarsbloeiers, maakt dat in elk seizoen iets te beleven valt in jouw tuin.

Grenzeloze
service en
duurzame
kwaliteit

Bostra gaat niet voor half werk. Jarenlange ervaring leerde ons onder meer
  • Welke planten waar gedijen en vooral: waar niet
  • Hoeveel stabilisé nodig is om ook na 10 jaar nog te kunnen genieten van een vlakke oprit
  • Hoe een zwemvijver ideaal geïntegreerd en gepositioneerd kan worden in jouw tuin
Wij doen geen toegevingen op kwaliteit, maar leveren enkel resultaten waarvan je ook op lange termijn nog tevreden zal zijn.

Laat je
overtuigen door
onze realisaties

Bekijk onze realisaties >