opritten opritten aanleggen aanleggen van opritten tuin
opritten opritten aanleggen aanleggen van opritten tuin
opritten opritten aanleggen aanleggen van opritten tuin
opritten opritten aanleggen aanleggen van opritten tuin
opritten opritten aanleggen aanleggen van opritten tuin opritten in beton
bekijk onze projecten

Opritten aanleggen

Een propere oprit maakt je woning of bedrijfsgebouw helemaal af. Deze bestrating zorgt niet alleen voor een nette uitstraling, maar ook voor een goede toegankelijkheid van het gebouw in kwestie. Een oprit aanleggen is echter een hele klus. Daarenboven moet je ook beschikken over de juiste machines en het juiste gereedschap. Ben je niet zeker van je stuk, dan ga je best op zoek naar iemand met de nodige ervaring wat betreft opritten aanleggen, zoals Bostra uit Geel.

Bij Bostra kunnen we opritten aanleggen in alle mogelijke materialen.

Opritten aanleggen: aandachtspunten

Er zijn diverse zaken die de nodige aandacht vereisen bij het aanleggen van opritten. Om te beginnen moet een oprit een bepaald gewicht kunnen dragen, meestal van één of meerdere auto’s. Een degelijke fundering is dan ook een van onze belangrijkste aandachtspunten wanneer we opritten aanleggen. Er moet voldoende onderfundering voorzien worden en ook de eigenlijke fundering moet voldoende dik en sterk zijn. Daarnaast moet er eveneens, nog voor we beginnen met opritten aanleggen, bepaald worden welke nutsvoorzieningen er allemaal geïntegreerd moeten worden. Op die manier kunnen we deze mee voorzien in het ontwerp of kunnen er eventueel wachtbuizen geplaatst worden. Zo is het geen enkel probleem om later bijvoorbeeld nog water of elektriciteit in je tuin te voorzien.

 

Opritten aanleggen in diverse materialen

Bij Bostra kunnen we opritten aanleggen in alle mogelijke materialen. Wil je graag een oprit in klinkers of liever in tegels? Of zijn opritten in beton of grind eerder jouw ding?

Laat het ons weten en wij bekijken hoe we jouw oprit op maat kunnen aanleggen. Indien gewenst kan je ook met onze vaste tuinarchitect rond de tafel zitten om te bekijken welk materiaal het meest geschikt is voor jouw oprit, met het oog op de rest van je tuin. Zo creëren we een harmonieus geheel waarbij alles perfect in evenwicht is. Uiteraard speelt ook de praktische kant een belangrijke rol bij het kiezen van het materiaal. Ook op dit vlak staan wij je graag bij met advies op maat. Zoek je dus iemand die gespecialiseerd is in opritten aanleggen, twijfel dan niet en neem gewoon contact op met Bostra!

Opritten aanleggen? Bostra is dé vakman in provincie Antwerpen

Opritten aanleggen is niet zo eenvoudig als het wel mag lijken. Er zijn verschillende aandachtspunten waarmee je rekening moet houden (zoals de fundering en de nutsvoorzieningen), en ook op vlak van de beschikbare materialen verdient je keuze de nodige aandacht. Heb je zelf geen ervaring met opritten aanleggen, dan doe je best een beroep op een vakman zoals Bostra. Wij zijn gespecialiseerd in tuinaanleg en -onderhoud, waaronder ook het aanleggen van opritten. Ons bedrijf is gevestigd in Geel (provincie Antwerpen), maar we zijn actief in een ruime straal hier rondom. Contacteer ons gerust voor meer informatie over opritten aanleggen of voor een prijsaanvraag.

Opritten aanleggen? Bostra is dé vakman in provincie Antwerpen.