terras terras aanleggen terras laten aanleggen nieuw terras aanleggen
terras terras aanleggen terras laten aanleggen nieuw terras aanleggen
terras terras aanleggen terras laten aanleggen nieuw terras aanleggen
terras terras aanleggen terras laten aanleggen nieuw terras aanleggen
terras terras aanleggen terras laten aanleggen nieuw terras aanleggen tegels
bekijk onze projecten

Terras aanleggen

Een terras wordt alsmaar vaker gezien als verlengstuk van een woning. Het is niet langer een plekje om gewoon wat tuinmeubelen of planten neer te zetten; het is echt een extra ruimte in de open natuur, waar we graag tot rust komen of tijd doorbrengen met vrienden en familie. Wil je een terras aanleggen dat helemaal voldoet aan jouw eisen? Dan kan je zelf aan de slag gaan of de hulp inroepen van Bostra uit Geel. Hieronder geven we enkele tips voor doe-het-zelvers, maar wie minder handig is kan uiteraard ook contact met ons opnemen en zijn terras laten aanleggen door onze vakmensen.

 

In welk materiaal een terras aanleggen?

Wat betreft de keuze van de materialen zijn er verschillende punten waarmee je rekening moet houden. Wil je een terras aanleggen dat perfect past bij de stijl van je woning? Of wil je vooral een plekje creëren waar je je één kunt voelen met de natuur? In dat laatste geval kies je best voor een houten terras of voor tegels in natuursteen. Ga je daarentegen een terras aanleggen bij een moderne nieuwe woonst, dan is beton misschien wel meer geschikt. Weet je niet goed welk materiaal te kiezen? Dan kan je altijd terecht bij Bostra voor professioneel advies. Wij kunnen je meer vertellen over bijvoorbeeld het onderhoud en de mogelijkheden van de verschillende materialen, om je keuze alvast wat te vergemakkelijken. Naast natuursteen, hout en beton kan je uiteraard ook een terras aanleggen in klinkers of keramische tegels… De opties zijn bijna eindeloos!

In welk materiaal een terras aanleggen?
Wil je een terras aanleggen dat helemaal voldoet aan jouw eisen? Dan kan je zelf aan de slag gaan of de hulp inroepen van Bostra uit Geel.

Een terras aanleggen… Waar moet je op letten?

Ga je een terras aanleggen, dan komt hier meer bij kijken dan enkel het zoeken van de juiste materialen. Er zijn immers nog een aantal andere, belangrijke zaken die je zeker niet uit het oog mag verliezen. Om te beginnen moeten alle buizen voor eventuele nutsvoorzieningen alvast geplaatst worden, zodat het terras achteraf niet opnieuw moet worden opgebroken. Ga je een terras aanleggen, dan is het eveneens belangrijk om dit op een vorstvrije manier te doen. Anders loop je het risico dat het terras bij vriestemperaturen gaat barsten. Om deze reden mag een bestaand betonnen terras ook niet zomaar betegeld worden. Een speciale drainage is dan nodig om kapotvriezen te voorkomen. Wil je hier een nieuw terras aanleggen, dan gebruik je best gestabiliseerd zand. Ga dus nooit onbezonnen aan de slag, maar vraag best de hulp van Bostra!

 

Laat je terras aanleggen door Bostra

Ben je niet zo handig maar wil je toch kunnen genieten van een prachtig terras? Laat dan Bostra jouw ideale terras aanleggen. Wij zijn gespecialiseerd in tuinaanleg en -onderhoud en vormen dus de perfecte partij om de bestrating rondom je huis of bedrijfsgebouw te plaatsen. In hout, beton, tegels of klinkers: wij kunnen jouw terras aanleggen in alle materialen. Contacteer ons op info@bostra.be of via het formulier op deze site. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om te bekijken hoe we jouw gedroomde terras kunnen realiseren.