bomen vellen bomen vellen vellen van bomen
bomen vellen bomen vellen vellen van bomen
bomen vellen bomen vellen vellen van bomen
bomen vellen bomen vellen vellen van bomen
bomen vellen bomen vellen vellen van bomen boom
bekijk onze projecten

Bomen vellen

Bomen zijn fantastisch om te zien. Een statige eik, een honderdjarige treurwilg, fleurige fruitbomen enzovoort, ze dragen stuk voor stuk hun steentje bij aan een prachtige tuin. Soms kan het echter nodig zijn om bomen te vellen. Dit is een werkje waar je niet te licht mag over gaan: een boom die de verkeerde richting op valt kan immers grote problemen veroorzaken. Wil je dus bomen vellen, neem dan contact op met een ervaren vakman om je hierbij te helpen. Bostra uit Geel (provincie Antwerpen) is gespecialiseerd in boomverzorging, waaronder bomen vellen en ook snoeien.

Ga je bomen vellen, begin hier dan nooit onbezonnen aan.

Waarom bomen vellen?

Een gevaarlijke boom die dreigt om te vallen, een boom die onherstelbaar beschadigd is tijdens een storm, of een boom die ziek is en niet meer gered kan worden… Er zijn verschillende redenen waarom het vellen van bomen nodig kan zijn. Het gebeurt bijvoorbeeld ook dat een bouwgrond moet worden vrijgemaakt alvorens men de werken kan aanvangen. Bostra kan dan de bomen vellen, maar we kunnen indien gewenst ook bekijken hoe de bomen toch geïntegreerd kunnen worden in je plannen. Eventueel kunnen we de bomen zelfs verplaatsen. Heb je dus een bouwgrond gekocht met bomen op, maar wil je deze liever niet vellen? Contacteer ons dan en we maken een afspraak om de situatie samen te bekijken.

 

Veilig bomen vellen

Ga je bomen vellen, begin hier dan nooit onbezonnen aan. Het is immers een gevaarlijke klus die de nodige planning en ervaring vereist. Is de boom moeilijk te bereiken?

Is er geen plaats om hem te laten vallen? Of zijn er obstakels in de buurt waardoor de boom een bepaalde richting op moet vallen? Neem dan contact op met Bostra; wij beschikken over de nodige kennis en ervaring wat betreft bomen vellen. Moeten we bijvoorbeeld een boom vellen die niet mag omvallen, dan hanteren we een speciale techniek waarbij we in de boom klimmen om deze vervolgens stuk per stuk af te zagen. Je leest het: wanneer het gaat om bomen vellen, hebben wij voor elke situatie een oplossing! Elk karwei brengen wij op een veilige manier tot een goed einde.

Bomen vellen, snoeien en algemene boomverzorging

Bostra (provincie Antwerpen) is het resultaat van een passie die zich doorheen de jaren ontwikkelde. We specialiseerden ons in verschillende facetten van tuinaanleg en -onderhoud, waaronder ook het vellen van bomen. Wil je bomen vellen, maar geef je deze gevaarlijke taak liever uit handen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naast bomen vellen kunnen wij bovendien ook bomen snoeien en zijn we tevens actief in algemene boomverzorging. Klik snel door naar de specifieke pagina’s om hier meer over te lezen of contacteer ons op info@bostra.be. Van bomen vellen tot snoeien, verzorgen of zelfs verplaatsen: wij bieden een oplossing voor alle boomverwante problemen!

Wil je bomen vellen, maar geef je deze gevaarlijke taak liever uit handen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.