tuinonderhoud bedrijven tuinonderhoud tuinen bedrijfstuin
tuinonderhoud bedrijven tuinonderhoud tuinen bedrijfstuin
tuinonderhoud bedrijven tuinonderhoud tuinen bedrijfstuin
tuinonderhoud bedrijven tuinonderhoud tuinen bedrijfstuin
tuinonderhoud bedrijven tuinonderhoud tuinen bedrijfstuin tuinarchitect
bekijk onze projecten

Tuinonderhoud bij bedrijven

Een nette, groene omgeving rondom een bedrijf zorgt ervoor dat bezoekers meteen een goede eerste indruk krijgen. Bovendien werkt een mooie bedrijfstuin ook stimulerend en motiverend voor werknemers. Een frequent tuinonderhoud is uiteraard wel onmisbaar om ervoor te zorgen dat een bedrijfstuin er het hele jaar door prachtig bij ligt. Ben je daarom op zoek naar een professional die gespecialiseerd is in tuinonderhoud bij bedrijven? Dan kan je nergens beter terechtkomen dan bij Bostra uit Geel (provincie Antwerpen, vlakbij Limburg).

Tuinonderhoud bij bedrijven, van A tot Z.

Tuinonderhoud bij bedrijven, van A tot Z

Bostra is de specialist bij uitstek wanneer het gaat om tuinonderhoud bij bedrijven. Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector kunnen wij alle soorten tuinen onder handen nemen, van kleine stadtuintjes tot grote, uitgestrekte bedrijfstuinen. Elke onderhoudsklus voeren wij uit met oog voor detail: van het snoeien van planten en bomen over het bemesten van gazon, tot het spuiten van planten in geval van ziektes. Voor het tuinonderhoud bij bedrijven beschikken wij ook over de juiste machines voor het uitvoeren van grotere projecten. Tot slot zorgen we ervoor dat alle tuinafval na afloop wordt meegenomen, zodat je meteen de vruchten kan plukken van je propere bedrijfstuin.

Een contract voor tuinonderhoud bij bedrijven

Wanneer het gaat om tuinonderhoud bij bedrijven bespreken we telkens met de klant hoe vaak het gewenst is dat we langskomen. Dit kan één keer per maand zijn, drie keer per jaar,… Hoe dan ook stellen we steeds een onderhoudscontract op, op maat van wat de klant wenst en van de werken die nodig zijn. We bieden verschillende mogelijkheden aan en alles is bespreekbaar! Wil je meer weten over wat er allemaal mogelijk is op het vlak van tuinonderhoud bij bedrijven, twijfel dan niet en contacteer ons. Wij vertellen je graag meer over onze diensten omtrent het onderhoud van tuinen.

Tuinonderhoud bij bedrijven door Bostra

Veel plantensoorten hebben regelmatig nood aan een snoeibeurt of aan bemesting om gezond te blijven. Dit geldt ook voor een bedrijfstuin. Daarom is er Bostra uit Geel (provincie Antwerpen), gespecialiseerd in tuinonderhoud bij bedrijven. Naast het onderhoud verzorgen wij eveneens de aanleg van tuinen bij bedrijven, waarbij je een ontwerp kan laten opstellen door onze tuinarchitect. Gepast advies behoort ook steeds onlosmakelijk tot onze diensten. Wil je meer ontdekken over tuinonderhoud bij bedrijven of over onze andere activiteiten, neem dan contact op via info@bostra.be of via het contactformulier op deze website!

Tuinonderhoud bij bedrijven door Bostra.