tuinonderhoud tuinonderhoud prijzen tuinonderhoud bedrijven tuin
tuinonderhoud tuinonderhoud prijzen tuinonderhoud bedrijven tuin
tuinonderhoud tuinonderhoud prijzen tuinonderhoud bedrijven tuin
tuinonderhoud tuinonderhoud prijzen tuinonderhoud bedrijven tuin
tuinonderhoud tuinonderhoud prijzen tuinonderhoud bedrijven tuin snoeien
bekijk onze projecten

Volledig tuinonderhoud

Wil je zo lang mogelijk kunnen genieten van je tuin, dan is een degelijk tuinonderhoud onontbeerlijk. Het spreekt echter voor zich dat hier ook de nodige tijd in kruipt. Tuinonderhoud bestaat immers uit heel wat verschillende aspecten, waaronder het snoeien van bomen en planten en het onderhouden van het gazon. Ben je altijd onder de indruk wanneer je mooie tuinen ziet, maar heb je geen tijd of zin om zelf zoveel moeite te steken in het tuinonderhoud? Dan staat Bostra voor je klaar.

Een volledig tuinonderhoud in elk seizoen

Als specialist in alles wat met tuinen te maken heeft, kan Bostra instaan voor het volledige onderhoud van de groene omgeving rondom je woning. Naast particulieren kunnen bovendien ook bedrijven ons contacteren voor tuinonderhoud. Hierover lees je meer op de specifieke pagina “Tuinonderhoud bij bedrijven”. Wat wij exact verstaan onder ‘volledig tuinonderhoud’? Dat mag heel ruim genomen worden. Wij doen alle tuinwerken van A tot Z, van voorjaar tot winter. Afhankelijk van het seizoen vereist een tuin immers steeds een andere soort onderhoud. Snoeien, bemesten, spuiten tegen ziektes indien nodig, en ga zo maar voort: Bostra weet altijd raad! Zoek je dus een specialist om jouw tuinonderhoud te verzorgen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Een volledig tuinonderhoud in elk seizoen.
Hoe vaak voeren wij tuinonderhoud uit?

Hoe vaak voeren wij tuinonderhoud uit?

Hoe vaak een tuinonderhoud wordt uitgevoerd hangt volledig af van de klant en van de tuin in kwestie. Je kan ons inschakelen voor een eenmalig onderhoud, maar meestal werken wij hiervoor met een contract. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld één keer per maand een tuinonderhoud te laten uitvoeren door ons, maar kunnen we tevens drie maal per jaar langskomen. Indien je het onderhoud van je tuin graag aan ons wil overlaten, contacteer ons dan om samen te bekijken wat de mogelijkheden juist zijn. Hoe dan ook zorgen wij ervoor dat je tuin er altijd prachtig uitziet! Wanneer we een tuinonderhoud uitvoeren wordt uiteraard ook altijd het tuinafval meegenomen, zodat we je tuin proper en netjes achterlaten.

Bostra uit provincie Antwerpen: specialist in tuinonderhoud

Bostra uit Geel (provincie Antwerpen) is de geknipte partner voor alles omtrent tuinonderhoud. Bomen en planten snoeien, een gazon onderhouden of een bedrijfstuin onder handen nemen? Wij doen het allemaal. Zowel particulieren als bedrijven kunnen dan ook bij ons terecht voor een tuinonderhoud op maat. Twijfel dus niet en neem contact op met ons om meer te ontdekken over ons tuinonderhoud en de prijzen hiervan. Laat je tuin volledig tot zijn recht komen, dankzij Bostra!