soorten tuinen tuinen tuin tuinontwerp
soorten tuinen tuinen tuin tuinontwerp
soorten tuinen tuinen tuin tuinontwerp
soorten tuinen tuinen tuin tuinontwerp
soorten tuinen tuinen tuin tuinontwerp tuinarchitect
bekijk onze projecten

Verschillende soorten tuinen

Voor de meeste mensen is de tuin een plaats waar ze graag vertoeven. Maar hoe die tuin er juist uitziet, dat is voor iedereen anders. Er zijn immers heel wat verschillende soorten tuinen, die worden afgestemd op de persoonlijke voorkeur van de eigenaar maar bijvoorbeeld ook op de stijl van het gebouw waar ze bij horen. In wat volgt geeft Bostra alvast enkele tips voor het creëren van een viertal verschillende soorten tuinen. We geven tevens meer informatie over onze diensten.

Tips voor verschillende soorten tuinen

Bostra staat al zijn klanten bij met persoonlijk advies. Ook voor het realiseren van verschillende soorten tuinen hebben wij enkele tips. Gaat jouw voorkeur uit naar een onderhoudsvriendelijke tuin, werk dan met vakken van een bepaald type beplanting. Bodembedekkers en verhardingen zorgen ervoor dat onkruid geen kans krijgt. Zijn strakke tuinen meer jouw ding? Ga dan voor hagen en werk eveneens in blokken. Verschillende snoeivormen en modern ogende planten maken het plaatje compleet. Andere soorten tuinen zijn bijvoorbeeld de romantische tuinen, met veel bloemen en gezellige plekjes, of de kleinere stadstuintjes. Ook deze kan je prachtig inrichten met veel natuurlijke materialen, kleine waterpartijen en sfeervolle verlichting. Voor alle soorten tuinen weten wij raad!

Tips voor verschillende soorten tuinen.
Alle soorten tuinen krijgen vorm dankzij Bostra.

Realisatie en onderhoud van allerlei soorten tuinen

Bij Bostra krijgen alle soorten tuinen vorm, letterlijk en figuurlijk! Wil je helemaal van nul beginnen, dan kan je een tuinontwerp laten maken door onze tuinarchitect. Het is eveneens mogelijk om bij ons aan te kloppen met een bestaand ontwerp. Bovendien doen we zowel totaalprojecten als kleinere werken, zoals bijvoorbeeld het heraanleggen van een apart stukje tuin. Uiteraard doen we dit voor alle soorten tuinen, van klein tot groot, van strak tot romantisch. Naast het aanleggen van al deze soorten tuinen kan je tevens het onderhoud ervan aan ons toevertrouwen. Dit kan eenmalig of op vaste basis, volledig zoals jij dat wenst. Aarzel niet om ons te contacteren en hier meer over te ontdekken.

 

Alle soorten tuinen krijgen vorm dankzij Bostra

Over smaken en kleuren valt niet te twisten. Iedereen zal dan ook een ander beeld voor ogen hebben van zijn “ideale tuin”. Wil je meer weten over de verschillende soorten tuinen die tot jouw mogelijkheden behoren, geef dan een seintje aan Bostra uit Geel (provincie Antwerpen).

Vanuit onze passie voor de natuur, gecombineerd met een jarenlange ervaring in de sector, weten wij als geen ander hoe we verschillende soorten tuinen moeten realiseren. We staan je bij met persoonlijk advies en houden rekening met al jouw wensen, ook budgettair. Contact opnemen kan via het formulier op deze website of via e-mail op info@bostra.be.