tuinaanleg tuinaanleg Geel tuin tuinen
tuinaanleg tuinaanleg Geel tuin tuinen
tuinaanleg tuinaanleg Geel tuin tuinen
tuinaanleg tuinaanleg Geel tuin tuinen
tuinaanleg tuinaanleg Geel tuin tuinen tuinontwerp
bekijk onze projecten

Totale tuinaanleg

Of je nu een volledig nieuwe tuin wilt laten aanleggen of slechts een deel van je tuin onder handen wilt laten nemen: je bent aan het juiste adres bij Bostra uit Geel, in de Antwerpse Kempen. De meest diverse tuinprojecten zijn bij ons in goede handen, van volledige tuinaanleg tot kleinere werken rondom je woning. Bovendien kunnen niet alleen particulieren bij ons terecht: ook voor bedrijven verzorgen wij de tuinaanleg en het onderhoud ervan. Lees verder en ontdek meer over ons totaalpakket voor tuinaanleg!

Tuinaanleg naar ieders wensen

Wil je vooral een onderhoudsvriendelijke tuin die niet te veel aandacht vereist? Of droom je net van een strakke tuin waarin alles letterlijk mooi binnen de perken wordt gehouden? Bij Bostra zit je goed voor tuinaanleg naar ieders wensen. We werken samen met een ervaren tuinarchitect die al jouw tuindromen op papier zet. Natuurlijk kan je hierbij ook steeds rekenen op deskundig advies. Of heb je al een ontwerp voor jouw toekomstige tuin? Dan zorgen wij graag voor de realisatie ervan! Totale tuinaanleg is echter niet onze enige activiteit; ook tal van andere tuinwerken nemen wij voor onze rekening.

 

Tuinaanleg bij Bostra: een totaalpakket

Moet er slechts een stukje van je tuin opnieuw worden aangelegd? Of wil je helemaal van nul beginnen? Bostra doet het allemaal. Bovendien betekent “totale tuinaanleg” bij ons ook echt een totaalpakket. We plaatsen bijvoorbeeld ook installaties om regenwater op te vangen, verzorgen nieuwe aansluitingen op de riolering, zorgen ervoor dat je elektriciteit hebt in de tuin, installeren systemen voor bewatering van de planten, en nog veel meer.

Tuinaanleg bij Bostra: een totaalpakket.
Naast tuinaanleg kan je ons tevens inschakelen voor het onderhoud van je tuin. Bostra zorgt er niet alleen voor dat je droomtuin werkelijkheid wordt: we zorgen er ook voor dat hij netjes in orde blijft!
Ben je op zoek naar een specialist in totale tuinaanleg in de omgeving van Geel?

Totale tuinaanleg in Geel

Ben je op zoek naar een specialist in totale tuinaanleg in de omgeving van Geel? Neem dan contact op met Bostra - de tuinspecialist met een passie voor de natuur! Van strakke tot romantische tuinen, van totaalprojecten tot kleine werken: alle facetten van tuinaanleg kan je aan ons toevertrouwen. Wens je meer informatie over onze diensten, zoals bijvoorbeeld het maken van een tuinontwerp, contacteer ons dan via e-mail of telefoon. Ook voor een vrijblijvende offerte kan je ons altijd iets laten weten.