tuinaanleg tuinaanleg bedrijven tuin bedrijfstuin
tuinaanleg tuinaanleg bedrijven tuin bedrijfstuin
tuinaanleg tuinaanleg bedrijven tuin bedrijfstuin
tuinaanleg tuinaanleg bedrijven tuin bedrijfstuin
tuinaanleg tuinaanleg bedrijven tuin bedrijfstuin tuin laten aanleggen
bekijk onze projecten

Tuinaanleg bij bedrijven

De omgeving rond een bedrijf vormt werkelijk het visitekaartje ervan. Een verzorgde bedrijfstuin zorgt er bijvoorbeeld voor dat bezoekers meteen een goede eerste indruk krijgen. Daarenboven kan een mooie tuin ook een bron van motivatie én inspiratie betekenen voor de werknemers. Daarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan de tuinaanleg rondom een bedrijfsgebouw, net zoals het onderhoud ervan. Bij Bostra nemen we deze taak graag voor onze rekening!

Totaalconcepten voor tuinaanleg en onderhoud

Niet alleen bij particulieren, maar ook in een professionele context verzorgen wij tuinaanleg van A tot Z. Een strakke tuin die het volledige gebouw omringt of een gezellige binnentuin waar werknemers van de zon kunnen genieten: het kan allemaal. Wil je een compleet nieuwe tuin laten aanleggen en heb je hier al een plan voor laten tekenen, dan zetten wij jouw concept om naar de realiteit. Of heb je nog geen plan voor de tuinaanleg? Geen probleem, wij werken samen met een tuinarchitect die jouw wensen op papier zet. Naast tuinaanleg behoort ook het onderhoud van tuinen tot onze diensten. Heb je een bedrijfsgebouw gekocht en is de tuin errond helemaal verwilderd, dan kan je ons dus inschakelen voor een grondig onderhoud. Indien gewenst kan je ook een deel van de tuin opnieuw laten aanleggen.

Totaalconcepten voor tuinaanleg en onderhoud.
Onze troeven voor tuinaanleg bij bedrijven.

Onze troeven voor tuinaanleg bij bedrijven

Wat begon als een interesse is uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf in tuinaanleg en onderhoud. We vinden het dan ook enorm belangrijk om ons steeds te blijven bijscholen en meer te ontdekken over de verschillende aspecten van tuinaanleg. Vanuit deze ervaring en liefde voor de natuur weten we bij Bostra als geen ander hoe we een tuin moeten creëren die voldoet aan de wensen van onze klanten, binnen een vooropgesteld budget. Daarnaast beseffen we maar al te goed het belang van een verzorgde bedrijfstuin en zorgen we ervoor dat strakke deadlines mooi op tijd gehaald worden. Na de werken ruimen we de site uiteraard ook netjes weer op.

Tuinaanleg en onderhoud voor bedrijven

Bostra is gespecialiseerd in tuinaanleg en onderhoud. We blikken terug op meer dan 20 jaar ervaring in de sector en namen reeds de meest uiteenlopende projecten onder handen. Wij bevinden ons in Geel in de provincie Antwerpen, vlakbij Limburg. Ben je dus op zoek naar een professional om de tuinaanleg rondom je bedrijf te realiseren of om het onderhoud van de tuin te verzorgen, neem dan zeker contact op met ons! Via het formulier op deze website of via e-mail (info@bostra.be) kan je vrijblijvend een offerte opvragen voor onze diensten omtrent tuinaanleg.