tuinontwerp tuin tuinontwerp maken tuinontwerp laten maken
tuinontwerp tuin tuinontwerp maken tuinontwerp laten maken
tuinontwerp tuin tuinontwerp maken tuinontwerp laten maken
tuinontwerp tuin tuinontwerp maken tuinontwerp laten maken
tuinontwerp tuin tuinontwerp maken tuinontwerp laten maken tuinontwerp op maat
bekijk onze projecten

Een tuinontwerp maken

Een goed tuinontwerp vormt de basis van een mooie tuin. In zo’n ontwerp wordt er met verschillende aspecten rekening gehouden, zoals onder andere de oriëntatie van de tuin, de indeling ervan en uiteraard ook de beplanting. Daarom laat je best een tuinontwerp maken door iemand met kennis van zaken, zoals Bostra! Met meer dan twintig jaar ervaring in tuinaanleg ben je bij ons aan het goede adres voor een tuinontwerp op maat.

Ons tuinontwerp is maatwerk.

Ons tuinontwerp is maatwerk

De ideale tuin, die ziet er voor iedereen anders uit. Daarom is elk tuinontwerp voor ons maatwerk; het is een uniek ontwerp dat tot in de puntjes wordt afgestemd op jouw wensen. Wil je een tuinontwerp laten maken voor een volledig nieuwe tuin? Of laat je slechts een klein stukje van je bestaande tuin heraanleggen? Ga je voor een kleine tuin of verkies je net een grote, moderne tuin? Het wordt allemaal in het tuinontwerp ingepast zoals jij dat wilt. Om tot zo’n origineel plan te komen kan je bovendien een beroep doen op onze vaste tuinarchitect, of je kan een tuinontwerp laten maken door een tuinarchitect van jouw keuze en hiermee naar ons komen.

Advies voor het perfecte tuinontwerp

Het creëren van een tuinontwerp gebeurt bij ons dus niet met de natte vinger, integendeel. Bij het opmaken van een ontwerp bieden we iedere klant een luisterend oor en, minstens even belangrijk: geven we ook advies op maat. Heb je bijvoorbeeld maar een kleine oppervlakte die je als tuin wil laten inrichten, dan kan je op ons rekenen voor gericht advies bij het opstellen van het tuinontwerp. Of misschien wil je wel een tuin die zo weinig mogelijk onderhoud vraagt? Ook dan staan wij je graag bij met raad op maat. We informeren je over de verschillende soorten planten, hun onderhoud, welke materialen het best in jouw gedroomde tuin zouden passen, enzovoort. Op die manier helpen wij je om tot een tuinontwerp te komen dat 100% voldoet aan jouw wensen.

Het creŽren van een tuinontwerp gebeurt bij ons dus niet met de natte vinger, integendeel.

Een tuinontwerp op maat

Voor Bostra is elk tuinontwerp maatwerk. We luisteren naar jouw wensen, begeleiden je met deskundig advies, en stellen jouw persoonlijke plan bij tot het helemaal voldoet aan je wensen. Beschik je al over een tuinontwerp? Ook dan kan je bij ons komen aankloppen voor de realisatie ervan. Van landelijke tot moderne tuinen, klein of groot: onze liefde voor de natuur, gecombineerd met continue bijscholing, stelt ons in staat om ieders droomtuin te verwezenlijken!