vijveraanleg vijver tuin vijver aanleggen
vijveraanleg vijver tuin vijver aanleggen
vijveraanleg vijver tuin vijver aanleggen
vijveraanleg vijver tuin vijver aanleggen
vijveraanleg vijver tuin vijver aanleggen waterpartij
bekijk onze projecten

Vijveraanleg

Veel mensen dromen van een vijver in hun tuin, en terecht! Deze waterpartij is een echte sfeermaker en zal ongetwijfeld voor heel wat gezellige momenten zorgen. Ben je op zoek naar een specialist in vijveraanleg om deze droom werkelijkheid te maken? Dan kan je nergens beter terechtkomen dan bij Bostra. Wij zijn een ervaren onderneming die gepassioneerd is door tuin- en vijveraanleg en behandelen elk project als was het voor onszelf. In wat volgt geven we advies over vijveraanleg, maar voor meer specifieke informatie kan je ons altijd bereiken via mail of telefoon.

Aandachtspunten bij vijveraanleg Net zoals bij tuinaanleg in het algemeen, komt er ook bij vijveraanleg heel wat kijken.

Aandachtspunten bij vijveraanleg

Net zoals bij tuinaanleg in het algemeen, komt er ook bij vijveraanleg heel wat kijken. Je wilt immers een waterpartij creëren die gezond is en die een meerwaarde vormt voor je tuin. Laat je daarom goed informeren over vijveraanleg alvorens je aan deze klus begint, of schakel de hulp in van een vakman. Bij Bostra steunen we op een jarenlange ervaring in vijveraanleg en weten we dus als de beste waar men op moet letten bij het aanleggen van vijvers. De plaats waar de vijver komt te liggen, het vinden van de juiste filter en vijverpomp, de keuze van de beplanting, en ga zo maar verder. In het artikel “Een vijver aanleggen” geven we alvast enkele tips, maar zoals we hierboven reeds vermeldden kan je best gewoon contact met ons opnemen voor meer inlichtingen!

Wanneer iemand een beroep doet op ons voor vijveraanleg, is het ons doel om een vijver te creŽren die tot in de details voldoet aan de wensen van de klant.

De mogelijkheden van vijveraanleg

Wanneer iemand een beroep doet op ons voor vijveraanleg, is het ons doel om een vijver te creëren die tot in de details voldoet aan de wensen van de klant. We overlopen samen de mogelijkheden, bekijken wat de klant juist verlangt van zijn vijver, en gaan na hoe we dit kunnen inpassen in zijn budget. Er zijn immers heel wat mogelijkheden op vlak van vijveraanleg! Om te beginnen kan je kiezen voor een gewone vijver of voor een zwemvijver. Deze bestaat uit een zwem- en een filtergedeelte, waar de aanwezige planten en stenen zorgen voor natuurlijke filtratie. Een andere mogelijkheid is de aanleg van een vis- of koivijver, waarbij uiteraard de filterinstallatie zeer belangrijk is. Daarnaast biedt vijveraanleg ook tal van esthetische opties.

Wil je een vijver die heel natuurlijk oogt of net een moderne, strakke vijver? Wil je graag een rustgedeelte in de vorm van een vlonder of terras? Bij Bostra kan het allemaal.

 

Bostra, specialist in vijveraanleg

Wil je een vijver aanleggen waarin je kan zwemmen, waar vissen in leven, of die gewoon dient als versiering van je tuin? Dan is het een goed idee om de hulp in te schakelen van een professional in vijveraanleg. Bij Bostra kennen we de kneepjes van het vak en weten we als geen ander hoe we de aanleg van een vijver moeten aanpakken. Wil je weten hoe wij juist te werk gaan of wat onze prijzen zijn voor vijveraanleg? Dan kan je ons altijd bereiken via het contactformulier op deze website of via info@bostra.be. Geef ons een seintje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!