bestrating bestrating tuin bestrating laten aanleggen bestrating leggen
bestrating bestrating tuin bestrating laten aanleggen bestrating leggen
bestrating bestrating tuin bestrating laten aanleggen bestrating leggen
bestrating bestrating tuin bestrating laten aanleggen bestrating leggen
bestrating bestrating tuin bestrating laten aanleggen bestrating leggen terras
bekijk onze projecten

Bestrating

Mooie, duurzame bestrating vormt de perfecte afwerking van een tuin. Hetzelfde geldt voor de omgeving rond een bedrijfsgebouw: een nette oprit of een proper tuinpad geeft bezoekers meteen een goede eerste indruk. Ben je op zoek naar een vakman die de bestrating in je tuin of rondom je bedrijf kan aanleggen? Zoek dan niet langer, want Bostra uit Geel staat garant voor een professionele plaatsing van alle bestrating. Elk project kan rekenen op een gedetailleerde afwerking, tot in de puntjes volgens de wensen van de klant.

Bestrating in alle vormen en maten

Reeds jaren zijn wij actief in de sector van tuinaanleg en -onderhoud. Zowel particulieren als bedrijven kunnen dan ook bij ons terecht voor het laten aanleggen van bestrating. Deze bestrating bestaat in allerlei vormen en maten: van grote tegels in natuursteen tot keramische klinkers, kasseien of grind. Of misschien is een houten terras meer jouw ding? Ook dat is geen enkel probleem voor ons. Uiteraard kan je ook zelf bestrating leggen, maar de nodige kennis is dan echt wel een vereiste. Zo moet je steeds zorgen voor een goede onderfundering en moet ook de eigenlijke fundering sterk genoeg zijn. Meer informatie over het plaatsen van bestrating vind je op de pagina’s “Terras aanleggen” en “Opritten aanleggen”.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen dan ook bij ons terecht voor het laten aanleggen van bestrating.
Zoek dan niet langer, want Bostra uit Geel staat garant voor een professionele plaatsing van alle bestrating.

De juiste bestrating zorgt voor sfeer en gezelligheid

De functie van bestrating is tweeledig. Enerzijds is er het praktische aspect: via de oprit rijd je makkelijk je wagen binnen in de garage, een pad naar de voordeur vergemakkelijkt de toegang tot een gebouw, een tuinpad voert je doorheen de tuin naar het tuinhuisje, en ga zo maar verder. Maar daarnaast is er ook het esthetische aspect van bestrating, en meer bepaald van sierbestrating. Denk hierbij aan gezellige tuinpaadjes, een stukje bestrating onder een boom of een gezellig terras om zomerse avonden op door te brengen. Al deze verhardingen zijn niet zozeer functioneel, maar zorgen er wel voor dat je tuin verandert in een sfeervolle plaats. Wil jij van het groen rondom je woning een gezellige buitenruimte maken met behulp van de juiste bestrating, aarzel dan niet en schakel de hulp in van Bostra!

Bestrating laten leggen door Bostra

Een terras aanleggen, een oprit bestraten, tuinpaden maken, enzovoort: wil je bestrating laten aanleggen, dan ben je aan het juiste adres bij Bostra uit Geel (in provincie Antwerpen, vlakbij Limburg). Dankzij onze jarenlange ervaring is elk tuinproject bij ons in goede handen, van het leggen van bestrating tot de aanleg van nieuwe tuinen of het onderhoud van bestaande tuinen. Wil je meer weten over hoeveel het zou kosten om bestrating te leggen? Of over onze andere diensten? Neem dan gerust contact op met ons via info@bostra.be of via het contactformulier op deze website.