boomverzorging boom bomen snoeien
boomverzorging boom bomen snoeien
boomverzorging boom bomen snoeien
boomverzorging boom bomen snoeien
boomverzorging boom bomen snoeien vellen
bekijk onze projecten

Boomverzorging

Bomen zijn prachtig om te zien, maar net zoals alle andere planten hebben ook bomen soms nood aan verzorging. Denk bijvoorbeeld maar aan het snoeien of vellen ervan. Daarnaast kunnen er ook andere problemen de kop opsteken. Zo kan het gebeuren dat een boom ziek wordt of dat een oude boom nood heeft aan een opkikker. Al deze facetten worden samen gebundeld onder de noemer “boomverzorging”. En laat dit nu net de specialiteit zijn van Bostra uit Geel (provincie Antwerpen)! Lees verder en ontdek alles over onze diensten omtrent boomverzorging.

Boomverzorging: snoeien en vellen

Boomverzorging is een term die erg ruim geïnterpreteerd mag worden. Een van onze activiteiten is bijvoorbeeld het snoeien van bomen. Een snoeibeurt kan belangrijk zijn om verschillende redenen. Soms wil men een boom bijvoorbeeld in een bepaalde vorm laten groeien, maar het kan tevens gebeuren dat de takken van een boom te zwaar worden en dat de boom een gevaar vormt voor zijn omgeving. Voorts houdt boomverzorging ook het vellen van bomen in. Een moeilijk bereikbare boom? Of een boom die niet mag omvallen? Geen probleem, wij beschikken over de nodige kennis en materialen om zulke karweien veilig op te lossen. We volgden namelijk diverse opleidingen in boomverzorging en aanverwante zaken zoals “tree climbing”. Dit is een techniek waarbij we in bomen kunnen klimmen zonder ladder, waardoor de boom zo min mogelijk beschadigd wordt.

 

Boomverzorging door een boomverzorger

Wanneer een boom ziek is kan je de hulp inschakelen van een boomverzorger of boomchirurg. Dit is iemand die gespecialiseerd is in boomverzorging en die dus tot in de details weet wat bomen nodig hebben indien ze niet gezond zijn.

anneer een boom ziek is kan je de hulp inschakelen van een boomverzorger of boomchirurg. Dit is iemand die gespecialiseerd is in boomverzorging.
Je kan een boomverzorger contacteren wanneer je vermoedt dat een boom ziek is (als de blaadjes bijvoorbeeld geel worden of er zich zwammen op de stam vormen), maar ook indien je een oude boom als het ware een “verjongingskuur” wil geven. Tevens proberen wij beschadigde bomen opnieuw op te knappen, bijvoorbeeld na een storm. Als specialist in boomverzorging weet Bostra raad met alle boomverwante problemen! Bovendien doen we er alles aan om zowel rekening te houden met de wensen van de klant als met de belangen van de boom in kwestie. Op die manier bekomen we een goede oplossing voor iedereen.
Je kan eveneens bij ons terecht voor deskundig advies omtrent boomverzorging, en naast boomverzorging behoren ook tuinaanleg en tuinonderhoud tot onze diensten.

Bostra, specialist in boomverzorging

Na tientallen jaren van ervaring en verschillende opleidingen mag Bostra terecht een specialist in boomverzorging genoemd worden. Contacteer ons voor het veilig snoeien en vellen van bomen, of indien je een vermoeden hebt dat er iets mis is met een van de bomen in je tuin. Je kan eveneens bij ons terecht voor deskundig advies omtrent boomverzorging, en naast boomverzorging behoren ook tuinaanleg en tuinonderhoud tot onze diensten. Twijfel dus niet en contacteer ons vandaag nog op info@bostra.be of via het contactformulier op deze site voor een prachtige en gezonde tuin!