tuinonderhoud tuinonderhoud bedrijven tuin tuinen
tuinonderhoud tuinonderhoud bedrijven tuin tuinen
tuinonderhoud tuinonderhoud bedrijven tuin tuinen
tuinonderhoud tuinonderhoud bedrijven tuin tuinen
tuinonderhoud tuinonderhoud bedrijven tuin tuinen gazon onderhouden
bekijk onze projecten

Tuinonderhoud

Droom jij altijd weg bij het zien van mooie tuinen? En denk je dat zo’n prachtige tuin bij jou onmogelijk is? Dan heb je ongelijk! Om jouw droomtuin te bekomen moet je alleen zorgen voor het correcte tuinonderhoud. De meeste planten en bomen moet je bijvoorbeeld regelmatig snoeien om ze gezond te houden, en ook een gazon vraagt de nodige aandacht indien je een mooie groene grasmat wil krijgen en behouden. Is tuinonderhoud helemaal niets voor jou, dan kan je zelfs een vakman inhuren die dit voor jou doet.

Laat het volledige tuinonderhoud over aan Bostra.

Laat het volledige tuinonderhoud over aan Bostra

Een mooie tuin zonder tuinonderhoud, die is jammer genoeg onbestaande. Wél kan je ervoor zorgen dat je tuin zo onderhoudsvriendelijk mogelijk is. Voor advies hieromtrent kan je altijd terecht bij Bostra (provincie Antwerpen). Wij geven je graag informatie over de verschillende soorten tuinen. Maar dat is niet alles, want Bostra kan je ook het volledige tuinonderhoud uit handen nemen. Wij komen op het juiste moment langs om bomen en planten te snoeien, kennen de correcte methodes om een gazon te onderhouden, zijn gespecialiseerd in het verzorgen van bomen, en nog veel meer. Wil je weten wat een volledig tuinonderhoud exact inhoudt, neem dan zeker een kijkje op de specifieke pagina hieromtrent of stel ons je vragen via het contactformulier.

Tuinonderhoud bij bedrijven en particulieren

Van stadstuintjes tot romantische tuinen, van strakke tuinen tot landelijke tuinen: Bostra weet raad met alle soorten groen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen op onze expertise rekenen voor een correct tuinonderhoud. Ook staan we steeds open voor voorstellen op maat van onze klanten. Wil je dat we slechts enkele keren per jaar een tuinonderhoud uitvoeren? Of heb je liever dat we elke maand langskomen voor algemene onderhoudstaken? Laat het ons weten en wij stellen een regeling op die past. Wil je slechts eenmalig een tuinonderhoud laten uitvoeren, neem dan wel tijdig contact op met ons. Des te vroeger we op de hoogte zijn van jouw wensen, des te sneller we je tuin onder handen kunnen nemen.

Tuinonderhoud bij bedrijven en particulieren.

Tuinonderhoud in provincie Antwerpen en omstreken

Het hebben van een mooie tuin begint uiteraard al bij het ontwerp. Eens de tuin is aangelegd, is het een kwestie van een correct tuinonderhoud uit te voeren. Droom je van een prachtige tuin, dan kan je rekenen op Bostra uit Geel (provincie Antwerpen). Naast tuinontwerp en -aanleg kan je ons eveneens contacteren voor tuinonderhoud. Dit doen we zowel bij particulieren als bij bedrijven, voor grote en kleine tuinen. In deze rubriek lees je meer over ons tuinonderhoud, maar voor verdere informatie over prijzen en dergelijke kan je het contactformulier invullen op deze website.