tuinaanleg tuin prijzen tuinaanleg tuinen
tuinaanleg tuin prijzen tuinaanleg tuinen
tuinaanleg tuin prijzen tuinaanleg tuinen
tuinaanleg tuin prijzen tuinaanleg tuinen
tuinaanleg tuin prijzen tuinaanleg tuinen tuinontwerp
bekijk onze projecten

Tuinaanleg door Bostra

Onze kennis en vakbekwaamheid omtrent tuinaanleg kwamen tot stand dankzij een liefde voor de natuur. Het was die passie die ons er ook toe aanspoorde om van onze hobby ons beroep te maken. Dat resulteert in een ver doorgedreven kennis van de meest uiteenlopende facetten van tuinaanleg, maar ook in een persoonlijke aanpak bij elk project. In deze rubriek lees je meer over onze diensten voor particulieren en bedrijven, en geven we ook enkele tips omtrent het inrichten van verschillende soorten tuinen.

Tuinaanleg bij particulieren en bedrijven.

Tuinaanleg bij particulieren en bedrijven

Bostra verzorgt tuinaanleg en -onderhoud voor zowel particulieren als bedrijven. Alles begint altijd bij een perfect uitgekiend tuinontwerp: hoe wordt de tuin ingedeeld, welke planten worden er gekozen, waar komen de verhardingen te liggen, enzovoort. Dit tuinontwerp kan je laten maken door onze tuinarchitect of door een externe partij. Maar je kan niet alleen rekenen op Bostra voor totale tuinaanleg. We kunnen bijvoorbeeld ook een gedeelte van een bestaande tuin heraanleggen, een regenwaterput steken of elektriciteit in de tuin voorzien. Om meer te ontdekken over het totaalpakket dat wij aanbieden kan je terecht op de pagina “Totale tuinaanleg”.

Tuinaanleg in alle soorten

Iedereen heeft een eigen idee bij zijn ideale tuin. Er bestaan dan ook heel wat verschillende soorten tuinen, die Bostra stuk voor stuk kan realiseren. Tuinaanleg houdt bij ons immers in dat we luisteren naar de wensen van onze klanten, dat we te weten komen wat zij juist verwachten. Houden ze van strakke tuinen of willen ze net een landelijke tuin? Of is onderhoudsvriendelijkheid de belangrijkste vereiste? Bovendien leggen wij zowel grote als kleine tuinen aan. Vaak denkt men dat een kleine tuin niet gezellig kan zijn, maar dat is volledig onterecht. Op de pagina “Tips voor een kleine tuin” geven we alvast raad voor tuinaanleg op een kleinere oppervlakte. Je kan ons uiteraard ook altijd bereiken voor meer specifieke informatie hieromtrent.

 

Bostra uit Geel: specialist in tuinaanleg

Heeft jouw tuin nood aan een onderhoud, wil je een volledig nieuwe tuin laten aanleggen, of zoek je een vakman om bijvoorbeeld klinkers of kasseien te plaatsen? Dan ben je aan het juiste adres bij Bostra uit Geel, specialist in tuinaanleg.

Bostra uit Geel: specialist in tuinaanleg.
Via het contactformulier op deze website kan je een offerte aanvragen, of je kan ons contacteren om meer te ontdekken over de gangbare prijzen voor tuinaanleg. Contact opnemen is mogelijk op info@bostra.be - wij beantwoorden je aanvraag dan zo snel mogelijk!