tuin tuinaanleg tuinen boomverzorging
tuin tuinaanleg tuinen boomverzorging
tuin tuinaanleg tuinen boomverzorging
tuin tuinaanleg tuinen boomverzorging
tuin tuinaanleg tuinen boomverzorging terrassen
bekijk onze projecten

Welkom bij Bostra

Je droomt van een prachtige tuin, een groene omgeving waar je helemaal tot rust kan komen, een buitenruimte die perfect aansluit bij je huis of bedrijfsgebouw… Dan ben je goed aanbeland bij Bostra! Onze zaak begon vanuit een voorliefde voor de natuur, en vanuit deze passie streven we ernaar om ons continu te blijven bijscholen. Ondertussen is Bostra al meer dan twintig jaar actief in de sector en zijn we thuis in de meest uiteenlopende facetten van tuinaanleg en -onderhoud.

Bostra, thuis in tuinaanleg

Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Weet je in gedachten hoe jouw toekomstige tuin er moet uitzien, maar kan je dit zelf niet op papier zetten? Geen probleem: onze tuinarchitect doet dit graag voor jou. Of misschien heb je elders al een ontwerp laten maken? Ook daar kan je mee terecht bij Bostra. Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector hebben wij reeds tal van verschillende soorten tuinen aangelegd, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Naast totale tuinaanleg kan je ons eveneens inschakelen om slechts een deel van je tuin (opnieuw) aan te leggen of om oude, verwilderde tuinen opnieuw in vorm te krijgen. Tot slot behoort ook tuinonderhoud tot de diensten van Bostra. Een belangrijk onderdeel hiervan is boomverzorging: het snoeien en vellen van bomen, maar ook het verzorgen en behandelen van zieke of oude bomen. Als boomchirurg weten we bij Bostra raad bij alle boomverwante problemen.

 

Bostra maakt van jouw tuin een sfeervolle plaats

Een bedrijfstuin moet vooral het imago van het bedrijf in kwestie weerspiegelen en een goed gevoel opwekken bij iedereen die het gebouw bezoekt.

Bostra, thuis in tuinaanleg.
Ben je op zoek naar een vakman die gespecialiseerd is in tuinaanleg om jouw droomtuin te verwezenlijken?
Een privé tuin is dan weer een plaats waar je graag tijd doorbrengt met familie en vrienden, of waar je net op je eentje kan ontspannen. Hoe dan ook speelt de sfeer een belangrijke rol in elke tuin, en laat dit nu net zijn waar Bostra goed in is. Wij plaatsen alle soorten bestrating om de afwerking van je tuin compleet te maken, van terrassen en opritten tot gezellige tuinpaadjes en andere soorten sierbestrating. Of misschien wil jij je tuin uitrusten met een sfeervolle waterpartij? Ook dan ben je bij Bostra aan het juiste adres. Een natuurlijke of een strakke vijver, een visvijver of een zwemvijver, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Wil je van jouw tuin dus een karaktervolle en aangename plaats maken, aarzel dan niet en contacteer Bostra!

Tuinwensen worden werkelijkheid met Bostra

Een mooie, goed onderhouden tuin vormt een meerwaarde voor zowel bedrijfsgebouwen als residentiële woningen. Ben je op zoek naar een vakman die gespecialiseerd is in tuinaanleg om jouw droomtuin te verwezenlijken? Heb je zelf geen groene vingers en wil je het onderhoud van je tuin liever overlaten aan een specialist? Of zoek je iemand die alles weet over boomverzorging en je kan helpen met een specifiek probleem? Stuur dan een e-mail naar info@bostra.be of vul het contactformulier op deze website in, want Bostra is de vakman die jij zoekt! Samen zorgen we ervoor dat al jouw tuinwensen werkelijkheid worden.